Lash Extensions

Lash Extensions

Τα extensions βλεφαρίδων, σας δίνουν περισσότερη ομορφιά, περισσότερη άνεση, περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερο χρόνο για ύπνο κάθε πρωί! Ποιο όμως σας ταιριάζει περισσότερο ; Υπάρχουν 2 μέθοδοι τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων : η Κλασσική Classic 1:1 (one by one) και του όγκου Volume Extensions!

Classic 1:1 (one by one)

Πρόκειται για την κλασική μέθοδο τοποθέτησης extensions, γνωστή ως One by One, lash to lash ή τρίχα-τρίχα. Είναι ουσιαστικά η πρώτη μέθοδος που εφαρμόστηκε ποτέ και γι’ αυτό χαρακτηρίζεται ως η “μητέρα” όλων των υπόλοιπων μεθόδων.

Με την μέθοδο τρίχα τρίχα βάζουμε σε κάθε μία φυσική βλεφαρίδα, μία υψηλής ποιότητας συνθετική βλεφαρίδα . Δηλαδή εάν έχουμε 100 φυσικές βλεφαρίδες μπορούμε να τοποθετήσουμε έως 100 extensions βλεφαρίδες.

Σε αυτήν την μέθοδο χρησιμοποιούμε βλεφαρίδες διαμέτρου 0.10 & 0.15mm.

Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού!

Η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες και θέλουν να τολμήσουν τόσο, όσο!

Volume Lashes

Τι είναι το Volume Eyelash Extensions?

Πρόκειται για την εξελεγκτική τεχνική του 1:1 , τεχνική που συγκολλούμε σε κάθε φυσική πάνω από 1 τεχνητή βλεφαρίδα.
Δηλαδή φτιάχνουμε ένα τουφάκι από 2,3,4,5 έως και 9 (2D,3D,4D,5D…9D ) και μπορεί και παραπάνω ..XD εάν τηρούμε τους κανόνες σωστής τοποθέτησης.

Το κάθε τουφάκι δημιουργείται επιτόπου από την τεχνίτρια σε μορφή βεντάλιας που υπάρχει μια ενωμένη βάση και ανοίγει ομοιόμορφα σε απόσταση, με ποσότητα βλεφαρίδων που έχουμε διαλέξει τον όγκο – 2D, 3D,4D,5D…XD. Οι βλεφαρίδες για την τεχνική όγκου είναι πάρα πολύ λεπτές που μπορεί μία βεντάλια με 6 βλεφαρίδες σε πάχος 0.07 να αντιστοιχεί σε διάμετρο και πάχος μίας βλεφαρίδας για το one by one με πάχος 015!

Οι βλεφαρίδες Volume είναι πολύ πιο ανάλαφρες από ότι είναι στην τεχνική «τρίχα-τρίχα».

Τα Volume Extensions αποτελούν την καλύτερη επιλογή για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες ή για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους!
Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στις βλεφαρίδες της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το μήκος, το πάχος, το γύρισμα, ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί.

Με την σωστή μέθοδο τοποθέτησης Volume Extension (2D-3D-4D-6D~..XD) δεν θα έχετε μόνο πιο πυκνές βλεφαρίδες, αλλά και πιο ελαφριές, με λιγότερη κόλλα με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο φυσικές και απαλές ακόμη και στη αφή τους!

Συντηρηση Βλεφαριδων

Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων μας  διαρκεί  περίπου 1,5 με 2 μήνες, δηλαδή καθημερινά χάνουμε περίπου 2-3 φυσικές βλεφαρίδες. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, μετά την 3η εβδομάδα περίπου από την αρχική τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων – ανεξάρτητα από την τεχνική – να υπάρχει απώλεια 40 % της φυσικής σας βλεφαρίδας μαζί με την extension βλεφαρίδα και να παρατηρείτε πως τα μάτια σας σταδιακά «αδειάζουν» .

Αυτό που χρειάζεστε, προκειμένου να διατηρήσετε το εντυπωσιακό και πλούσιο βλέμμα σας, είναι να κάνετε μια συντήρηση στις βλεφαρίδες σας κάθε 3 με 4 βδομάδες.

Κατά τη συντήρηση, η τεχνίτρια ελέγχει σε τι κατάσταση είναι τα extensions σας,  αφαιρεί όσα έχουν μακρύνει και είναι έτοιμα να πέσουν και στη συνέχεια γεμίζει τα κενά που έχουν βγει καινούργιες βλεφαρίδες δίνοντας πάλι ένα πλήρες αποτέλεσμα!

Για το ραντεβού σας της συντήρησης όμως , δε θα πρέπει να έχουν πέσει όλες οι βλεφαρίδες αλλά να έχει μείνει ένα ποσοστό 50-60 % γιατί τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης τοποθέτηση ξανά από την αρχή!
Το ραντεβού της συντήρησης κρατάει περίπου 1-1,5 ώρα (εξαρτάται από τη πυκνότητα των φυσικών σας βλεφαρίδων , σε τι κατάσταση βρίσκονται και την τεχνική που θα έχετε επιλέξει)